Jak upéct domácí toastový chléb | recept
16. Květen 2016
Máte-li rádi čerstvé pečivo, pak si určitě vyzkoušejte upéct vynikající domácí toastový chléb. Domácí toastový chléb vám nejen velmi zachutná, ale také krásně provoní kuchyni. Nevíte, jak na to? Podrobný postup výroby domácího toastového chleba vám přináší videorecept od Kate's Cuisine - Food Channel. Potřebné ingredience: voda, čerstvé droždí, hladká mouka, máslo, třtinový cukr, sůl a řepkový olej.
Další zajímavé články
Jak na domácí toastový chléb | recept
Jak na domácí toastový chléb | recept. Toastový chléb je oblíbený pro svou jemně sladkou a máslovou chuť, výborný je jen tak s máslem a džemem, š…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečerní tabuli jen těžko dokážeme představit. Odkud brambor…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept. Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní recep…
Diskuze k videu