Jak upéct citronové sušenkové řezy | recept
Citronové sušenkové řezy | recept. Citrusy jsou sice typické zimní sezónní ovoce, ale i s příchodem jara si tuto sušenkovou dobrotu můžete bez problémů připravit. Pokud máte raději kyselejší dezerty, můžete v receptu vynechat pomerančovou šťávu a použít jen citronovou. V tomto receptu se pak prolíná právě typická citrusová nakyslost se sladkostí sušenkového těsta. Příprava tohoto moučníku není náročná na čas ani nevyžaduje velkou kuchařskou zručnost. Překvapit vás může pouze řídká konzistence citronové směsi, ale není třeba mít obavy, díky vejcím se náplň během pečení pěkně zpevní.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct mřížkový koláč s ořechovo-ostružinovou náplní | recept
Mřížkový koláč s ořechovo-ostružinovou náplní | recept. Ostrá chuť ostružin je symbolem babího léta. Skvěle je uplatníte právě v tomto receptu na mříž…
Jak upéct domácí sušenky s bílou čokoládou a lupínky | recept
Domácí sušenky | recept. Ač to stojí trochu práce, jsou domácí sušenky mnohem lepší ve srovnání s kupovanými. Domácí sušenky mají hned několik výhod,…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak upéct, tak trochu klasický, ale i tak trochu nevšední žmolenkový koláč z máslového těsta, mléčného krému a podušených jablek
Kombinace mléčného krému a šťavnatých podušených jablek na vláčném máslovém těstě přemění klasický žmolenkový koláč ve fantasticky vláčný, šťavnatý a…