Jak upéct bublaninu s třešněmi | recept
Bublanina s třešněmi – recept. Čas zrajících třešní znamená v českých domácnostech pečení bublanin s třešněmi, napěchovanými minerály a vitamíny. Samozřejmě, že nejlepší třešně jsou čerstvě natrhané, ale zapečené v sladké buchtě chutnají také výborně. Po třešňové bublanině sáhneme kdykoliv, skvěle chutná k odpolednímu čaji nebo kávičce. Přinášíme recept na rychlou hrníčkovou bublaninu s třešněmi, žádné odvažování, tak nám to nejlépe vyhovuje.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Děkuji za připomínku, mléko tam samozřejmě patří, jak je uvedeno. Přidáváme jej s moukou, lépe se hmota šlehá, není tak hustá.
Ja mám vždy problém s plechom, možno by ste mohli dopísať rozmery, prípadne poznámku, či je to na malý plech alebo normálny - veľký. Ďakujem
Ja mám vždy problém s veľkosťou plechu. Možno by ste mohli dopísať rozmery alebo poznámku, či je to na malý plech alebo veľký.
Dobře a kam jsem dali to mléko?
Rozhodně lepší je plech vyložit pečícím papírem.
Mám to vyzkoušeno už delší dobu a má to spoustu výhod.
Nemusí to být pečpapír "deLuxe". Stačí ten obyčejný.
Protože je to jenom na jedno použití...