Jak upéct badyánové cukroví s pomerančovou polevou | recept
Badyánové cukroví | recept. Badyánové cukroví je netradiční a překvapí vás svojí neobvyklou, avšak zajímavou kořeněnou chutí. Aby se správně rozvinula chuť badyánu, je nutná trochu delší doba k rozležení. Nechte upečené kousky cukroví ležet v krabici při pokojové teplotě minimálně 14 dní. Teprve po této době badyánové cukroví promazávejte. Chuť koření, povidel a pomeranče je neotřelá a výborná. Badyánové cukroví si určitě zamilujete.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Hrůza. Tento recept bych rozhodně neoznačila jako lehký. Těsto uděláno přesně podle návodu, při válení jsem moučila i nemoučila, přesto se těsto PŘÍŠERNĚ drolilo. S velkou námahou se dva a půl plechu upéct podařilo, ale toto cukroví už tedy péct nikdy nebudu. Věřím, že bude chuťově dobré, ale ta námaha za to nestojí.
Překvapuje mi negativní reakce. Zřejmě musela paní udělat nějakou chybu nebo je teprve začátečnicí. Jsem před důchodem, cukroví jsem vyzkoušela jen pro ochutnání, ale příště ho zcela jistě zařadím do "souboru" druhů cukroví, které peču pravidelně. A něco nakonec: bez práce nejsou koláče. Pokud si chci pochutnat, musím pro to něco udělat. Zdravím a přeji hezké svátky. Nenechte se odradit, Vaše recepty jsou vynikající. :-)
Tak to je mi líto, někde se asi stala chyba. Těsto se opravdu zpracovává dobře.