Jak ugrilovat tuňáka s provensálským kořením, paprikou a bramborami
Jak ugrilovat tuňáka s provensálským kořením, paprikou a bramborami | recept na grilovnou rybu. V létě dáváme přednost lehkým nekomplikovaným jídlům. Málokomu se chce trávit čas v kuchyni a tak se ke slovu dostávají pokrmy, které lze rychle připravit na zahradním grilu nebo ohništi. Pokud jste si namíchali provensálské koření podle našeho receptu: Jak namíchat provensálské koření, vyzkoušejte ho s rybou a grilovanou zeleninou podle dnešního návrhu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale p…
Jak připravit španělskou paellu
Paella je španělský pokrm připravovaný z rýže, šafránu, zeleniny a dalších ingrediencí – blízko moře se používají nejčastěji mořské plody, ve vni…
Jak připravit grilovaného tuňáka se zeleninou v medové marinádě
Grilovaný tuňák představuje chutnou a navíc zdravější alternativu klasického grilovaného masa. Chutí i strukturou připomíná zároveň rybu i maso. Pokud…
Jak na zdravější pečenáče | recept
Jak na zdravější pečenáče | recept. Jistě znáte pečenáče, oblíbené kousky ryb osmažené v trojobalu a naložené na sladkokyselo. Ty kupované bohuže…