Jak udělat závitky z kuřecího masa s česnekem a limetkou | recept
Recept na plněné závitky z kuřecího masa s česnekem a limetkou. Česnek a limetka kuřecímu masu propůjčí nezaměnitelnou chuť, díky níž si tuto kuchyňskou úpravu kuřecích řízků oblíbíte vy i vaše rodina. Na přípravu kuřete s náplní s česnekem a limetkou si přichystejte 500 g kuřecích řízků, 50 g másla, 2 stroužky českého česneku, který má výraznější chuť než ten čínský, čerstvě nasekaný koriandr, 1 lžíci slunečnicového oleje, šťávu a kůru ze dvou limetek a 25 g třtinového cukru. Postupujte podle receptu ve videu. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak na tortillu s kuřecím masem | tortilla recept, bonus recept na domácí dip
V jarních měsících se probouzí nejen příroda, ale také chuť na nové osvěžující recepty. Při vymýšlení receptů se fantazii meze nekladou. Kuřecí nebo k…
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept. Domácí játrové knedlíčky z kuřecích jater jsou velmi oblíbenou zavářkou do polévky. A nezáleží…
Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka
Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připrave…
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…