Jak udělat vaječnou omeletu podle Radka Šubrta
Vaječná omeleta podle Radka Šubrta, šéfkuchaře a majitele restaurace Amade v hotelu Pachtův palác, má být šťavnatá. Jak toho dosáhnout? Omeletu je potřeba udělat na rozpálené pánvi a vytvarovat ji ještě na pánvičce do banánovitého tvaru. Vaječná omeleta po rozkrojení vypadá skvěle. Video recept z MilujiVareni.cz.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept
Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pá…
Jak udělat frittatu se sýrem | recept
Jak udělat frittatu se sýrem | recept. Frittata je klasické jídlo, které vám pomůže vyčistit lednici - je perfektní na použití všeho, co najdete, a če…
Jak zpracovat vykoledovaná vejce | recepty
Vejce natvrdo | recepty. O Velikonocích se doma sejde větší množství vajec vařených natvrdo, které je nutné co nejdříve zpracovat. Vejce patří mezi ne…
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány
Jak na vaječné minifrittaty se zeleninou | recept pro vegetariány. Řadu vaječných, a především k snídani oblíbených pokrmů bezpochyby oživí i tat…
Jak udělat omeletu s houbami | recept
Vaječná omeleta s houbami | recept. Když je dostatek času a nikam nespěcháte, zkuste si připravit k snídani vaječnou omeletu s houbami. Je to vydatné…