Jak udělat poctivou domácí drůbeží tlačenku | recept
Recept na domácí drůbeží tlačenku. Lákají nás zabíjačkové pochoutky, ale obáváme se jejich energetické hodnoty? Jsme rádi, když víme, co jíme? Připravme si domácí tlačenku z kuřecího masa. Je velmi chutná a levná. Další výhodou je, že v ní bude jen to, co do ní sami dáme. Nabízíme recept na drůbeží tlačenku a pracovní postup krok za krokem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Ten návod je psaný jako pro lidi, co jsou v kuchyni poprvé. Tak to dělejte přesně podle něj a uvidíte, že to vyjde. Kupte si tu želatinu, co je na obrázku. Ta je dobrá. Já taky nechám každou želatinu překulit varem, ať se na balíčku píše cokoliv. Ale musí to být živočišná želatina, ne agar. A k tomu celému kuřeti, já dělám kuřecí sulc také ze skeletů, je silná polévka a dělat tlačenku z celého kuřete mi připadá škoda, jako že se z lepšího dělá horší. Jana
Vynikající , dělal jsem z půlky surovin , ale pozor želatinu nevařit !
Já jsem dosud na všech návodech,týkajícíchn se užití želatiny četl,že se tato nesmí vařit.Takže-jakou želatinu pužívají v tomto receptu?...(maximum teploty ie všude doporučeno DO 80ti stupńů).