Jak udělat plundrované těsto | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
Ja mam super francouzsky recept na croissanty (from Chef Rachida), ale zadna zloutka do testa nejdou.
Nemate tam chybu? A myslim, ze tam mate zbytecne moc mleka.
Další zajímavé články
Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na Šumavě jsem se setkala se z…
Jak upéct třešňový koláč z podmáslí | recept
Třešňový koláč z podmáslí | recept. Ovocné koláče k létu patří. Kdy jindy si je dopřávat, když ne teď. Postupně dozrávají různé ovocné druhy a moučník…
Jak připravit bavorský jablkový koláč | recept
Jak připravit bavorský jablkový koláč | recept. Pokud milujete jablka jako já, tak máte jistě rádi i závin, buchty či koláče s jablky. A pokud rá…
Jak udělat dortolenky | recept na cukroví
Jak udělat dortolenky | recept na cukroví. Dortolenky jsou vynikajícím receptem na vánoční cukroví. Připravují se z křehkého těsta. Aby těsto při peče…
Jak upéct růže z listového těsta | recept
Listové těsto je první historicky zdokumentované cukrářské těsto. Používali ho staří Řekové i Římané, proti dnešnímu se lišilo jen přidáním olivového…
Dobrý den,s tím mlékem na plundrované těsto jste se asi spletli,protože když dáte 250ml na 250g mouky,tak vznikne docela řídké těsto a píše se tam,že těsto má být tužší než na buchty,takže mléka bych dala asi tak 100ml.
Díky Romuna