Jak udělat obalovaný květák | recept
Obalovaný květák je jídlo, kvůli kterému se dost často spěchá domů. Rovněž majitelé restaurací vědí, že obalovaný květák na jídelním lístku je sázka na jistotu. Udělat obalovaný květák je poměrně „piplavá“ práce se spoustou použitého nádobí. Jak udělat obalovaný květák, aby pak nebylo třeba gruntovat celou kuchyni?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Pro ulehčení práce s úklidem po obalování používám na mouku a strouhánku igelitové sáčky, obalování potom jde samo (stejný způsob používám u žampiónů) :-)
Další zajímavé články
Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty
Jak usmažit květák s parmezánem a uvařit polévku podle Sandtnerové | 2 recepty. Dnes si přijdou na své milovníci květáku. V našem článku se dozví…
Jak udělat smažený květák | recept
Jak udělat smažený květák | recept. Smažený květák, nové brambory a okurkový salát, to je kombinace, které na poledním menu v restauraci odolá málokdo…
Jak udělat zapečený květák | recept
Výborný recept: Zapečený květák patří k jídlům, která poskytují kuchařovi poměrně široký prostor pro kreativitu, přičemž výsledek bývá obvykle chutný.…
Jak udělat květákové placičky v troubě | recept
Jak udělat květákové placičky v troubě | recept. Tři recepty pro různé diety. Květákové placičky sice patří mezi zeleninová jídla, ale při klasické úp…
Jak udělat květákové karbanátky | recept
Recept na květákové karbanátky. Květákové karbanátky jsou jednoduché rychlé jídlo, do jehož přípravy se mohou pustit i méně zkušení kuchaři – výsledek…
Já mám stejný postup, ale léta květák neobalují v mouce jenom ve vajíčku a strouhance.Krtistina