Jak udělat nepečený čokoládový cheesecake z Be-Be sušenek | recept
Zdá se, že popularita nepečených dortů a dezertů sílí. Za zvyšující se poptávkou po receptech na nepečené zákusky jistě stojí nedostatek času a snaha ušetřit. Co si budeme povídat, výroba dortu je cukrářský kumšt, vyžadující kromě šikovných rukou cukrářky a trpělivosti také čas i peníze na kvalitní suroviny. Nepečené dorty ale nesmíme zatracovat. Právě naopak! Takový nepečený čokoládový cheesecake z Be-Be sušenek je nejenže jednoduchý, ale i chuťově výborný a pro kohokoli dostupný dezert. A tak zkušené cukrářky, doufám, prominou, ale tento nepečený čokoládový cheesecake doporučuji vyzkoušet. Nejenže se cheesecake některým tradičním dezertům vyrovná, ale řadu z nich svou chutí a až neuvěřitelně jednoduchou přípravou i převýší. Detailní postup a přesné ingredience uvádíme pod videem.
Nepečené dezerty jsou vážně moc dobré a hlavně může si je vytvořit téměř každý, i úplný začátečník.
Doplněné ovocem jsou velmi osvěžující a lehoučké. Žiji sama, ale často si je udělám, i když jsem diabetik. Cukru použiji co nejméně, nebo nahradím sladidlem. Plná dortová forma mi vydrží ztěží na tři dny mé mlsnoty. Musím se hodně ovládat, abych vše nesnědla za 1 den. Vlasta