Jak udělat masopustní koblihy podle východočeské tradice | recept
Jak udělat masopustní koblihy podle východočeské tradice | recept na masopustní koblihy z východních Čech. Obchůzka průvodu maškar a smažené koblihy, kterými hospodyně „maškarády“ hostí – to jsou nejtypičtější atributy konce masopustu. Ale jaká je souvislost mezi UNESCO, maškarami a koblížky? Nabízíme vysvětlení, ale hlavně recept na báječné masopustní koblihy, jak se tradičně dělají na východočeském venkově.
Diskuze k článku
Přidat komentář
TOHO MLÉKA JE TAM TROCHU MOC, NE?
Domaci koblihy - jak to ze v ingredients pisete 450 ml mleka a v popisu (postupu) jenom spojite 250 ml mleka s kvasnicemi. ktery obnos je teda ten pravy ?? muzete me vysvetlit - my email is megina22@telus.net ( ja jsem zrovna zacala koblihy delat ale asi zacnu s temi 250 ml mleka)
thanks Gina
TOHO MLÉKA JE TAM TROCHU MOC, NE?