Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat maďarský perkelt z vepřového masa | recept

Jak udělat maďarský perkelt z vepřového masa | recept

Vepřový perkelt | recept. Připravit maďarskou národní specialitu – perkelt (pörkölt) není nijak složité. Stačí dodržet recept a technologii, použít kvalitní suroviny a věnovat vaření péči. A rovněž čas, protože maďarský perkelt není žádná minutka, ať se připravuje z jakéhokoliv druhu masa. Když do vaření perkeltu nevnášíme žádné „inovace”, výsledek se musí dostavit. Nabízíme recept na vepřový perkelt (pörkölt), jak se vaří v Maďarsku a v jižních oblastech Slovenska.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.