Jak udělat maďarský perkelt z vepřového masa | recept
Vepřový perkelt | recept. Připravit maďarskou národní specialitu – perkelt (pörkölt) není nijak složité. Stačí dodržet recept a technologii, použít kvalitní suroviny a věnovat vaření péči. A rovněž čas, protože maďarský perkelt není žádná minutka, ať se připravuje z jakéhokoliv druhu masa. Když do vaření perkeltu nevnášíme žádné „inovace”, výsledek se musí dostavit. Nabízíme recept na vepřový perkelt (pörkölt), jak se vaří v Maďarsku a v jižních oblastech Slovenska.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit variaci na kološvárské zelí | recept
Variace na kološvarské zelí | recept. Následující recept se zelím je z kategorie jídel z jednoho hrnce. Ale netěšte se dopředu, nádob je potřeba mnohe…
Jak udělat musaku | recept
Jak udělat musaku | recept. Řecká kuchyně je založena na čerstvých ingrediencích a značném množství zeleniny a bylinek. Pravá řecká musaka je toho důk…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Jak upéct dechberoucí arašídové dortíčky z arašídového másla a třtinové melasy
Plně harmonické a v chuti i vůni intenzivní arašídové dortíčky, ve kterých dominuje spojení arašídového másla, třtinové melasy a voňavé vanilky.…