Jak udělat kyselku z hub | východočeský recept
Recept na krajové jídlo: houbová omáčka z čerstvých hub. Kyselka se ve východních Čechách říká sladkokyselé, typicky kořeněné omáčce z hub. Je chutná, levná a je velmi rychle hotová. Proto i recept na východočeskou kyselku budete mít rychle přečtený, a hned se můžeme dát společně do vaření. Východočeská houbová kyselka krok za krokem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Vyzkouším při první příležitosti! V životě jsem to nejedla....A těším se!
To je moje detstvi, diky za recept, dnes uvarim.
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na houbové placičky s bílou omáčkou | recept
Houbové placičky s bílou omáčkou | recept. Letos nám příroda chce vynahradit loňskou neúrodu hub a houby na některých místech rostou poměrně hojně. Je…
Jak připravit výjimečné pohoštění z pečené dýně Hokkaido a ciderové zálivky
Dýně Hokkaido, která je tak výtečná ve slaných i sladkých pokrmech, nezapře svou výjimečnost ani podávaná samostatně, například jako zde v pečené…
Jak na šťavnatý cuketový koláč z listového těsta, sýru a pikantního zakysaného krému
Jemná a šťavnatá cuketa upravená v podobě slaného koláče z listového těsta, k tomu navíc v opojení sýru a pikantního zakysaného kr…
Jak uvařit kečup z černého rybízu | recept
Kečup z černého rybízu | recept. Černý rybíz je snad nejzdravější ovoce našeho pásma. Jeho specifická vůně mnoha lidem vadí a proto jeho spotřeba u ná…
Je opravdu výborná, vařila ji i moje maminka, babička i prababička! U nás do ní ještě přidáváme vajíčko umíchané jen do měkka na trošce másla, dříve se dávalo spíš jen syrové rozmíchané povařit do omáčky (tedy spíš se toto jídlo bralo jako polévka, ale jedlo se jako hlavní a jediný chod).