Jak udělat hovězí steak - uruguayský rib-eye steak | recept
Recept na hovězí steak - uruguayský rib-eye steak. Rib-eye steak bývá označován za nejšťavnatější hovězí steak, protože plátek vysokého roštěnce je prorostlý tukem, který dává tomuto hovězímu steaku typickou chuť. Uruguayské hovězí maso je vysoce kvalitní maso, které pochází převážně z masných plemen skotu Aberdeen-Angus, Shorthorn a Hereford. Tato plemena skotu se vyznačují tím, že narozdíl od Evropy, kde převažuje ustájený chov skotu, se na rozlehlých pampách Uruguaye volně pasou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy. Sekt a dokonce i šampaňské patří ke každé výjimečné události. Nejde tu o množství, ale o obřad, který je s otvíráním…
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Jak upéct krémové řezy s polevou z arašídového másla | recept
Tyto jedinečné čokoládové řezy jsou přesně tím zákuskem, kdy jeden kousek nikdy nestačí. Jedinečné souznění jemného arašídového másla a intenzivní čok…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…