Jak udělat hovězí konfitovanou kližku na víně | recept
Jak udělat hovězí konfitovanou kližku na víně | recept. Hovězí kližka konfitovaná ve víně se zeleninou a podávaná s dobrými těstovinami, je vynikající lehké jídlo „moderního střihu“. Na přípravu je nenáročné, nelze je pokazit a výsledek je dokonalý. Hovězí kližka na víně je pokrm pro dospělé, a tak jej můžeme připravit třeba i k „intimní večeři“ ve dvou. Recept na hovězí kližku konfitovanou ve víně teď nabízíme.
Diskuze k článku
Přidat komentář
výborný popis, určitě zkusím
Konfitování je vynikající způsob přípravy. Zkuste si tak udělat Osso Buco. Na náhradu originálního řezu s morkovou kostí uprostřed použijte pěknou kližku, přidejte několik morkových kostí (menších) a konfitujte.
Myslím, že budete překvapeni (příjemně).
Jen nevím, proč se u většiny receptů, kde použijete víno (obecně trochu alkoholu) píše, že jsou jen pro dospělé (nejsou vhodné pro děti). Pokud takový pokrm vaříte aspoň 10 min. pak již žádný alkohol neobsahuje, všechen se odpaří. Dobriu chuť !
Souhlasím, výborný popis. Zítra budu dělat k obědu a nemůžu se dočkat, úplně tu chuť cítím. Dám vědět, jak se podařilo.