Jak udělat grilovaného pstruha s brambory ALL ITALIANA | recept
Také rádi grilujete? Máte rádi ryby? Pokud ano, tak je tento recept na grilovaného pstruha právě pro vás. Grilovaný pstruh je velice snadný, časově nenáročný a výsledkem je fantastický pokrm ideální právě pro letní horké dny. Nejprve si nařežeme brambory a cibuli na plátky. Vše položíme na alobal. Lehce brambory posolíme, popepříme a polijeme extra panenským olivovým olejem. Nakonec posypeme tymiánem. Brambory důkladně zabalíme do alobalu a dáme grilovat. Takto grilujeme přibližně 10 minut z každé strany. Nyní přišel čas na pstruha. Pstruha posolíme a ze všech stran pomažeme olivovým olejem. Pstruha grilujeme z obou stran přibližně 7 – 9 minut. Nejlépe jej grilujeme společně se zeleninou, v našem případě s paprikou. Nakonec ugrilovaného pstruha polijeme rozpuštěným máslem a posypeme koriandrem. Tento video recept určitě stojí za zhlédnutí. Přeji vám dobrou chuť.