Jak udělat domácí sádlo | recept
Domácí sádlo recept. Sádlo je sice kalorickou bombou, ale jídla na něm připravená chutnají prostě skvěle a čas od času si je může dopřát každý. Naučte se připravit si vlastní domácí sádlo v železném hrnci.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod
Jak vyškvařit sádlo v domácí pekárně | návod. Doma vyškvařené sádlo se ani zdaleka nemůže rovnat koupenému v obchodě. Je mnohem chutnější, bělejší a i…
Jak uvařit oukrop z bramborové kaše | recept
Oukrop z bramborové kaše | recept. Někdy se stane, že zbyde bramborová kaše. Ohřívat se sice dá, ale chuťově to už není ono. Dostal se ke mně zajímavý…
Jak udělat domácí škvarkovou pomazánku | recept
Domácí škvarková pomazánka | recept. Při domácím škvaření sádla jako druhotný produkt získáme škvarky. Část se jich sní, ale často zbydou a nikdo je n…
Jak uvařit česnečku s vejcem a sýrem | recept
Česneková polévka s vejcem a sýrem | recept. Česnečka – kdo z nás by tuto polévku neznal :) Vyprošťovací polévka po náročných víkendových akcích. Ale…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…