Jak udělat domácí paštiku z vařeného kuřecího masa a jater | recept
30. Prosinec 2014
Ambasadorky proslulého šéfkuchaře Jamieho Olivera na Slovensku Janica a Aneta představují svůj recept na výtečnou domácí pomazánku či paštiku z vařeného kuřecího masa, kuřecích jatýrek a brusinek. Kuřecí jatýrka nakrájí na malé kousky, které orestují na másle a jarní cibulce a chvíli dusí i s česnekem. Orestovaná kuřecí jatýrka přidají k masu i s máslem a kuřecím vývarem a po rozmixování se do paštiky zamíchají ve vývaru spařené brusinky nebo lesní plody. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravíme pomazánky na silvestrovské jednohubky | 5 receptů
Silvestrovské pomazánky | recepty. Pomazánky se dělají v každé rodině a každá kuchařka zná nepřeberné množství receptů. Pomazánky jsou většinou snadné…
Jak udělat tvarohovo-sýrovou pomazánku | recept
Jak udělat tvarohovo-sýrovou pomazánku | recept. Nemůže být nic jednoduššího, a nutno dodat i zdravého a dobrého, než je pomazánka z tvarohu a s…
Jak udělat květákovou pomazánku | recept
Květáková pomazánka | recept. Nevíte, jak zužitkovat květák? Už jste ho vyzkoušeli na všechny možné způsoby? Třeba vás ještě nenapadlo, že ze zbytku u…
Jak udělat bramborovou pomazánku | recept
Jak udělat bramborovou pomazánku | recept. Bramborová pomazánka? Možná si říkáte, že vás bramborová pomazánka ničím nenadchne, ale opak je pravdou. Do…
Jak udělat pórkovou pomazánku | recept
Pórková pomazánka | recept. Nevíte, co si připravit ke svačině? Co takhle vyrobit si vlastní výbornou pomazánku? Pokud nic nenamítáte, zkuste pórkovou…
Diskuze k videu