Jak udělat dobré těsto ─ zásady při pečení
Jak udělat dobré těsto | zásady při pečení. Na přípravu a výrobu kynutého těsta máme popis i ingredience, takže udělat jej nebude žádný problém. Opak je ale pravdou. Zpracovat těsto tak, aby dobře vykynulo a následně jej upéct, abychom se ve finální podobě dočkali dobrůtky, na kterou se tolik těšíme, není až tak snadné. Mnohdy se nám nepodaří hned na první pokus. Jak udělat dobré těsto? Poradíme vám.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct věnečky z jihočeského perníkového těsta | recept
Věnečky z jihočeského perníkového těsta | recept. Od kamarádky, která se zabývá pečením perníčků, jsem dostala tip na jihočeské perníkové těsto. Toto…
Jak udělat domácí žloutkové věnečky | recept z odpalovaného těsta
Domácí žloutkové věnečky | recept. Věnečky s krémem patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější cukrářské výrobky. Kvalitní věneček z poctivých surovin není…
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept. Tyto řezy sice vyžadují delší čas na přípravu, ale přesto jsou poměrně jednoduché. Křehké čo…
Jak upéct velikonoční kynutý cop | recept
Velikonoční kynutý cop | recept. Dnes se naučíme připravovat univerzální kynuté těsto, vhodné na pečení mazanců, vánoček a jiného sladkého pečiva. Těs…
Jak připravit nadýchané lívance z bramborového těsta | recept
Nadýchané lívance z bramborového těsta | recept. Lívanečky z kynutého bramborového těsta jsou vláčnější a nadýchanější než z litého klasického tě…