Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept
Jak udělat dobré játrové knedlíčky do polévky | recept. Domácí játrové knedlíčky z kuřecích jater jsou velmi oblíbenou zavářkou do polévky. A nezáleží ani na tom, jaký má vývar základ, jestli drůbeží nebo hovězí. Taková polévka s dobrými játrovými knedlíčky chutná výtečně a navíc je významně výživná. Jak udělat játrové knedlíčky, aby se skutečně podařily a byly chutné? Přinášíme recept na játrové knedlíčky do polévky krok za krokem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Záleží na tom, jak velké je máte. Ale obecně je vařím cca 20 minut, pak můžete jeden vyndat, rozkrojit a uvidíte, jestli je dostatečně provařený.
A jak dlouho je mam varit?
Další zajímavé články
Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka
Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připrave…
Jak udělat paštiku z kuřecích jater | recept
Paštika z kuřecích jater | recept. Paštika na chleba, nebo s jiným pečivem, je pohotové jídlo, které si občas většina z nás ráda dopřeje. A když je to…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak na tortillu s kuřecím masem | tortilla recept, bonus recept na domácí dip
V jarních měsících se probouzí nejen příroda, ale také chuť na nové osvěžující recepty. Při vymýšlení receptů se fantazii meze nekladou. Kuřecí nebo k…
Jak uvařit staročeskou sváteční polévku kaldoun | recept
Recept na staročeskou polévku kaldoun. Kaldoun se připravoval ke svátečnímu obědu, kdy se jako hlavní chod podávala drůbež, protože se kaldoun vaří z…
Zajímá mne jak dlouho se uvedené knedlíčky vaří?