Jak udělat čokoládovou polevu podle cukrářky Jozefíny Zaukolcové | recept
27. Březen 2014
Čokoládová poleva? Recept na čokoládovou polevu vyžaduje jen dvě suroviny: kvalitní čokoládu a ztužený tuk. Příprava čokoládové polevy je velmi jednoduchá. Ve vodní koupeli smícháme čokoládu a ztužený tuk, tak aby se nám ingredince pro čokoládovou polevu pěkně spojily. Při výrobě čokoládové polevy platí pravidlo, že 1/3 tvoří ztužený tuk, zbytek čokoláda. Receptem na čokoládovou polevu provází nejznámější slovenská profesionální cukrářka Jozefína Zaukolcová. Čokoládová poleva krok za krokem - spusťte video recept.
Další zajímavé články
Jak připravit čokoládový topping | recept na domácí dezertní polevu
Jak připravit čokoládový topping | recept na domácí dezertní polevu. Tato úžasná vymoženost, v podobě tekuté čokoládové polevy, dokáže pozvednout…
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept
Jak na vykrajované cukroví z čokolády a marcipánu | recept. Propojení lahodné čokolády se sladkým marcipánem a hořkým kakaem dá za vznik naprosto úžas…
Jak na čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept
Čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept. Následující recept patří milovníkům čokolády. Pokud mezi ně patříte, určitě neváhejte a v…
Jak na neodolatelné čoko kousky z piškotů, ořechů a brusinek
Čokoládové kousky plné piškotů, ořechů a brusinek jsou dokonalým a chutným spojením. Piškoty, ořechy a brusinky nakrájené na drobné kousky v tmav…
Jak z jemné smetany připravit měkké marokánkové hromádky
Jednoduché, během chvíle upečené, a tudíž i na poslední chvíli před Vánoci zvládnutelné – smetanově jemné marokánkové hromádky. Jejich smetanově jemný…
Diskuze k videu