Jak udělat cizrnovou pomazánku | recept
Cizrnová pomazánka je pro mnoho z nás neznámou pomazánkou. Jste gurmáni, kteří okusí od obilovin téměř vše, od kuskusu až po jáhly, pohanku či kroupy? Zkuste i cizrnu, když se dobře okoření, vznikne zajímavá chuť. S česnekem a exotickou kurkumou vás jistě osloví. Další pomazánka, která se hodí na celozrnné pečivo. Určitě jste jí dlouho hledali a konečně našli. Pojďme se podívat na její jednoduchou přípravu. Suroviny, které si připravíte na výrobucizrnové pomazánky, dejte do šálků nebo misek. Kvalitní příprava vám zajistí rychlejší průběh a pomazánku tak budete mít za pár minut hotovou. Jediné, co by vás mohlo zdržet je to, že se cizrna musí uvařit. To si můžete udělat den předem a nechat ji v lednici.