Jak udělat bylinkovou polentu s parmezánem | recept
Bylinková polenta s parmezánem | recept. Polenta se v české kuchyni ještě příliš nezabydlela. Přitom jde o velice rychlou a chutnou surovinu, která poslouží jako skvělá příloha. Podle následujícího receptu polentu dokáže připravit i úplný začátečník. Díky parmezánu a bylinkám se z obyčejné kukuřičné kaše stane voňavý a chutný základ pro lehké letní jídlo. Polenta skvěle chutná s orestovanou zeleninou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept
Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pá…
Jak na jáhlové rizoto s pestem a cuketou | recept
Jáhlové rizoto s pestem a cuketou | recept. Jáhly jsou velice zdravou potravinou, i když poněkud opomíjenou. Jedná se o loupané proso. Jáhly obsahují…
Jak uvařit zdravou bramboračku s vločkami | recept
Zdravá bramborová polévka s vločkami | recept. Receptů na bramboračku existuje bezpočet a mnohdy se předávají z generace na generaci a patří tak…
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept. Pórek je většinou pouze doplňková surovina, často nahrazující cibuli. V této polévce však hraje hlavní…
Jak uvařit kari s hráškem s rýží a bylinkami | recept
Toto jednoduché jídlo patří s železnou pravidelností mezi mé celoroční večeře. Navíc je bezmasé, což jistě ocení nejen vegetariáni. Vedle rýže je pak…