Jak udělat bulharskou pomazánku | recept
Bulharská pomazánka recept. Mnoho lidí má odpor k syrovému masu, takže dává přednost jeho úpravě pečením nebo dušením. Když se koupí kvalitní maso, můžete si udělat tatarák, ale klidně lze zbytek masa uvařit a vyhotovit z něj bulharskou pomazánku. Nejlepší je, když si maso zpracujete sami. Jedině tak víte, že přísady, které sem dáváte, neobsahují velkou dávku „éček“. Základem bulharské pomazánky je tedy prvotřídní výběrové maso. V našem případě by to mělo být hovězí a to raději ze zadní části. Přední část bývá tužší, ne vždy se trefíte a zůstane vám tvrdší.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit pomazánku z uzeného kuřete
Jak připravit pomazánku z uzeného kuřete | recept na masovou pomazánku. A konečně je zde – masová pomazánka. A hezky poctivá, žádná mixovaná paráda ne…
Jak uvařit hovězí vývar | recept
Recept na hovězí vývar. Hovězí vývar je jeden z fenoménů poctivé kuchyně na celém světě. Silný výtažek získaným pomalým a dlouhým varem hovězího masa,…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak uvařit hovězí nudličky na zázvoru v tlakovém hrnci | recept
U nás doma zázvor celkem frčí. Jak venku začnou sychravé podzimní dny, vařím dětem a manželovi na posílení imunitního systému a prevenci proti nemocem…
Jak udělat pomazánku z uzeného masa | recept
Jak udělat pomazánku z uzeného masa | recept. Jestli přemýšlíte o rychlé a snadné večeři, nebo jak pohostit nenadálou návštěvu, můžete zkusi…