Jak udělat broskvový džem | recept
Broskvový džem je ovocná specialita jemné konzistence, typické ovocné vůně a delikátní chuti. Jestliže nám dvě tři kila zralých pevných broskví přebývají, nestačíme je sníst a hrozí jim zkáza, můžeme si připravit pár skleniček broskvového džemu. Připravovat broskvový džem je trochu pracnější, ale výsledek stojí za námahu. Jak udělat broskvový džem? Recept na domácí broskvový džem v tomto návodu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept
Jak udělat broskvový koláč s tvarohem | recept. Broskvový koláč s tvarohem je jemný a poměrně sytý moučník. Trochu nevýraznou chuť broskví doplňuje je…
Jak udělat broskvový džem s brandy | recept
Jak udělat broskvový džem s brandy | recept. Džem má řidší konzistenci než marmeláda a obsahuje celé kousky ovoce.U džemů i marmelád kombinujeme ovoce…
Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept
Jak upéct broskvový koláč z čerstvých broskví | recept. Broskve jsou snadno dostupné, dokonce je lze v teplejších koutech naší vlasti i vypěstova…
Jak udělat meruňkový džem | recept
Jak udělat meruňkový džem | recept . Meruňkový džem láká svou vůní, chutí, barvou a konzistencí – jemné polotuhé meruňkové želé s tužšími kousky celéh…
Jak udělat broskvové řezy | recept
Jak udělat broskvové řezy | recept. Broskvové řezy jsou pikantní zákusek, kterým můžeme své blízké potěšit celoročně. Náš recept na broskvové řezy poč…