Jak udělat brambory přelité máčankou a závin z listového těsta s červenou řepou | recepty
Šéfkuchaři z pořadu Jak šmakuje Moravskoslezsko? Mirek Horák a Tomáš Smoček představují dva jednoduché a rychlé recepty z moravskoslezské kuchyně: brambory přelité "máčankou" a štrúdl, respektive slaný závin z listového těsta plněný červenou řepou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak v jednom hrnci z brambor a lilku uvařit vegetariánské indické kari
Jako většina indických pokrmů je i toto vegetariánské indické kari rychlé, nenáročné a v jednom hrnci uvařené. V tomto případě se v jednom h…
Jak z brambor a šťavnaté zeleninové směsi připravit jemné muffiny | recept
I brambory zbylé z předešlého dne lze přeměnit do podoby velice atraktivní a chutné. A to jejich využitím do těchto jemných bramborových muffinů,…
Jak umíchat tatarák z červené řepy | recept na zeleninovou specialitu
Tatarák z červené řepy je zjevným důkazem, že i na bezmasé verzi této oblíbené speciality si lze pochutnat. Zvláště pak, pokud je příjemně naslád…
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept. Zapékací mísa plná jemných brambor, intenzivních sušených hub a aromatického sýru, kt…