Jak udělat borůvkový džem | recept
Jak udělat borůvkový džem | recept. Borůvkový džem má výtečnou chuť a vůni, ale nejsou zanedbatelné ani jeho příznivé účinky na zažívání. Borůvkový džem zajímá lidi, které po jiných zavařeninách trápí překyselení žaludku a pálení žáhy – borůvky jsou silně zásadotvorné, a to přes svou chuťovou nakyslost. Jak udělat borůvkový džem doma? Recept čtěte dále.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty
Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty. Tmavě modré plody borůvek jsou přirozeně sladké s mírnou chutí. Jsou velmi oblíbené na kolá…
Jak připravit borůvkovou marmeládu | recept
Jak připravit borůvkovou marmeládu | recept. Léto je čas zrání zahradních a lesních plodů i borůvek. Borůvky jsou ze všeho ovoce opravdovým skvostem,…
Jak upéct citronový chlebíček s borůvkami a cukrovou polevou | recept
Jak upéct citronový chlebíček s borůvkami a cukrovou polevou | recept. Nebesky vláčný chlebíček z jemného máslového těsta, který se přímo rozplyn…
Jak upéct bezlepkové borůvkové řezy | recept
Bezlepkové borůvkové řezy | recept. Pokud si chcete připravit chutný moučník z lesních nebo kanadských borůvek v bezlepkové variantě, u…
Jak upéct borůvkovou bublaninu | recept
Jak upéct borůvkovou bublaninu | recept. Dva recepty na borůvkovou bublaninu – každý jiný. Borůvková bublanina je typický rychlý letní moučník, který…