Jak udělat biftek s bernskou omáčkou | recept
Pro dobrý biftek je základem koupit nejkvalitnější maso. Ke kuchaři doporučovanému masu patří maso z anglického masného plemene Aberdeen Angus, Shorthorn, Hereford z Latinské Ameriky. Investice do dražšího masa se vyplatí. Na přípravu bifteku v domácích podmínkách nám ale musí postačit maso od řezníka. Druhou podmínkou je, aby maso bylo dobře odleželé. Poznáme to tak, že je na krajích nahnědlé. Tentokrát si uděláme biftek s bernskou omáčkou. Bernská omáčka sice není jednoduchá, ale jistě to je pro nás v kuchyni výzva. Dobrou chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat hovězí steak s máslem jalapeňo | recept
Jak udělat hovězí steak s máslem jalapeňo | recept. Jak jednoduché, jak rychlé. Tak to je hovězí steak s máslem jalapeňo, kterým jsem se rozhodla dost…
Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept
Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se větši…
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a m…
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept. Tento recept vás ohromí svojí bohatou chutí. Tajemství dobrého satay se sk…