Jak stáhnout kůži z kuřecího stehna za 10 sekund
Chcete-li se zbavit tučné kůže z kuřecího stehna, mám tady pro vás jeden trik, díky kterému stáhnutí kůže netrvá déle než 10 sekund. Jeden tah a je hotovo. Vyzkoušejte také, osvojte si tuto kuchařskou dovednost.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kuře netradičně | recept
Pečené kuře | recept. Dnešní recept na pečené kuře je velmi snadný a nenáročný na suroviny. Přesto je však neuvěřitelně chutný. Netradiční spojení jab…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak upéct pikantní kuřecí křidýlka | recept
Pikantní kuřecí křidýlka | recept. Kuřecí maso a křidýlka obzvlášť se staly oblíbenou pochoutkou připravovanou venku na grilu. Kuřecí maso je chutnějš…
Jak připravit kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept
Kuře zapečené se smetanou a sýrem | recept. Kuřecí maso, vzhledem k rozmanitosti úprav, můžeme zařazovat do jídelníčku velmi často. Drůbeží maso je le…
Jak vykostit kuře – pracovní postup a recepty
Jestliže se naučíme vykostit kuře, výrazně tím vzroste využitelnost kuřecího masa, a to co do kvality i kvantity. Vykostěné kuře můžeme zpracovat dosl…