Jak správně skladovat pečivo
Ačkoliv pečivo kupujeme neustále, většina lidí ho skladuje špatně. V první řadě je potřeba upozornit na to, že je potřeba kupovat pečivo vždy čerstvé. Je sice nevzhledné a nepříjemné sledovat promáčknuté rohlíky a chleby v obchodech, ale právě měkkostí nejsnadněji poznáme, jestli je pečivo opravdu čerstvé. Správným skladováním pečiva lze přispět nejen k delší měkkosti, ale také zdravotní nezávadnosti. Jak tedy správně skladovat pečivo v domácnosti?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty. Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu.…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Jak používat v kuchyni tofu II. | recepty
Jak používat v kuchyni tofu II. | recepty. Tofu je tzv. sójový sýr, který je vydatným zdrojem komplexních bílkovin a má v kuchyni všestranné využití.…
Jak udělat domácí houstičky a banketky | recept
Recept na domácí houstičky nechce jakkoliv snižovat práci profesionálních pekařů. Domácí houstičky jsou jiné a k tradičním výrobkům profesionálů tvoří…