Jak si vyrobit domácí mascarpone | recept
Domácí mascarpone | recept. Mascarpone je jemný krémový sýr původem z italské Lombardie. Má sladkou jemně oříškovou chuť a používá se k výrobě sladkých dezertů i k náhradě másla. Velmi snadno přejímá pachy, proto je důležité oddělené skladování od jiných aromatických jídel. Mascarpone se v současnosti nevyplatí vyrábět doma, v obchodech je ho dostatek za příznivou cenu. Jestliže ale dostanete koupit smetanu za výhodnou cenu, nebo máte možnost obstarat si smetanu z farmy, zkuste to. Není to tak složité.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept
Špenátové kostky s náplní i pro diabetiky | recept. Dnešním receptem uděláme radost především diabetikům nebo lidem, kteří odmítají ve stravě cukr. Tě…
Jak uvařit sýrovou omáčku na maso | recept
Sýrová omáčka na maso | recept. Maso se sýrovou omáčkou je rychlá minutka. Sýrová omáčka se hodí k různým druhům masa, proto v receptu…
Jak objednat a nakoupit citrusové plody v nejvyšší kvalitě přímo od pěstitele
Jak objednat a nakoupit (nejen) citrusové plody v nejvyšší kvalitě přímo od pěstitele | návod na koupi nejen čerstvých citrusů. Dnes vám poradíme…
Jak uvařit krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept
Krůtí prsa se žampiony a smetanovou omáčkou | recept. Krůtí maso má nevýraznou chuť, a proto je vhodné doplnit ho výraznější ingrediencí. Dobře se kom…
Jak upéct pizzu z polenty | recept
Jak upéct pizzu z polenty | recept. Polenta je kaše připravená z kukuřičné mouky nebo krupice rozmíchané ve vodě. Podává se jako samostatný…