Jak si uvařit irskou polévku | recept
Slavná tradiční irská polévka je bohatá na zeleninu a připravuje se většinou v kotlíku z jehněčího masa. Vyzkoušíme mírně upravený recept, který počítá s masem vepřovým a domácími podmínkami. Chuťově se však pověstné vydatné a levné polévce přibližuje. Recept na variaci irské polévky ve videu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Jak uvařit mrkvovou polévku s cuketou a bazalkovými nočky | recept
Mrkvová polévka s bazalkovými nočky | recept. Husté a horké polévky se skvěle hodí do podzimního sychravého počasí. Když vám chlad a vlhko zalézá pod…
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept. Pórek je většinou pouze doplňková surovina, často nahrazující cibuli. V této polévce však hraje hlavní…
Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept
Jak uvařit petrželový krém s bryndzou | recept. Kořenová zelenina je skvělá i jako polévkový krém. Pokud navíc použijete jako základ petržel, získáte…
Jak připravit polévku tarator | recept
Jak připravit polévku tarator | recept. Při návštěvě Bulharska jste si určitě zamilovali studenou okurkovou polévku zvanou tarator. V létě tuto balkán…