Jak si upéct jehněčí hřbet | recept
Jak si upéct jehněčí hřbet | recept. Nejen na Velikonoce, ale i kdykoliv během roku, si můžeme jídelníček zpestřit vynikajícím pokrmem z jehněte. Jedná se o dietní, výborné maso a v této úpravě chutná opravdu každému. Podle našeho receptu to určitě zvládnete. V článku najdete i recept na chlupaté knedlíky, které jsou, společně se špenátem, ideální přílohou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat jehněčí žebírka zapečená se sýrem | recept
Jak udělat jehněčí žebírka zapečená se sýrem | recept. Víte, že jehněčí maso poskytuje člověku bílkoviny s esenciálními aminokyselinami, které jsou ce…
Jak uvařit chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept
Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept. Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným jsou naprostá klasika. Dnes je však málokdo doma vaří. Pro toho, kdo…
Jak udělat skopovou pečeni | recept
Jak udělat skopovou pečeni | recept. Skopové maso podáváme na vyhřátých talířích a horké, protože skopový lůj rychle stydne a tuhne již při pokojové t…
Jak udělat jehněčí žebírka | recept
Jak udělat jehněčí žebírka | recept. Jehněčí maso patří mezi tradiční pokrmy ve většině zemí Evropy, jelikož ovce se zde chovají už jedenáct tisíc let…
Jak usmažit kuřecí kousky v pikantním těstíčku | recept
Jak usmažit kuřecí kousky v pikantním těstíčku | recept. Drůbeží maso - a především kuřecí - je velmi oblíbené nejen pro svoji chuť, ale i proto, že h…