Jak si udělat pirohy - typické slovenské jídlo | recept
Vyhlášená slovenská kuchyně má své perly, bez kterých si nelze slovenskou kulturu snad ani představit. Typickým slovenským jídlem jsou pirohy a my vás nyní provedeme postupem, jak takové plněné pirohy jednoduše udělat krok za krokem doma ve své kuchyni za poslechu skvělé tradiční muziky.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept
Čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept. Následující recept patří milovníkům čokolády. Pokud mezi ně patříte, určitě neváhejte a v…
Jak na zdravý dezert v podobě kakaového krému z jemného tofu
Využití jemného tofu jako základu sladkého potěšení je překvapivé a nevšední, ovšem s výsledkem, který potěší a osloví. Zde budete mile potěšeni…
Jak na domácí kokosový kmen jako z pouti | recept
Domácí kokosový kmen jako z pouti | recept. Pro milovníky kokosových suků z pouti je určen následující recept. Kokosovou cukrovinku, chutí k nerozezná…
Jak připravit jahodovo-malinové pyré se zmrzlinou a šlehačkou | recept
Jak připravit jahodovo-malinové pyré se zmrzlinou a šlehačkou | recept. Jahody se šlehačkou jsou klasikou, která nezklame. Vyzkoušejte naší variantu,…
Jak připravit lívance bez kynutí z podmáslí | recept
Lívance sice tradičně patří hlavně k letním jídlům, kdy je vhodně doplňuje čerstvé sezónní ovoce. Avšak proč si je nedopřát třeba i v zimě? Lívance od…
No tak takúto verziu som v živote nikde nevidela, jediné správne bolo cesto😕😖. Do plnky určite nejde toľko zemiakov ani maslo, polievajú sa na východe len slaninkou, výpekom,inde smotanou,bryndzou a slaninkou