Jak si připravit vynikající horkou čokoládu | recept
Horká čokoláda | recept. V chladných dnech přijdou k chuti teplé a horké nápoje na zahřátí. Stálé oblíbenější je šálek horké čokolády. Původním domovem kakaových bobů je Mexiko, tam se také vařila první čokoláda. Na rozdíl od našich zvyklostí do tohoto nápoje přidávají feferonku. V následujícím receptu je také uvedena. Záleží na vás, jestli ji vynecháte nebo zkusíte čokoládu s ní. Podle mého tam patří, výborně doplňuje chuť. Čokoládu si můžete uvařit i bez čokolády. V receptu ji nahraďte práškovým kakaem (rozmíchejte ho v malém množství studené vody a nechte přejít varem).
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit krémovou panna cottu s ovocem | recept
Krémová panna cotta s ovocem | recept. Panna cotta je jedním z nejjednodušších sladkých dezertů. Panna cotta pochází z italské kuchyně…
Jak připravit domácí „vaječňák“ bez vajec | recept
Domácí „vaječňák“ bez vajec | recept. Kdo dostal nápad smíchat alkohol, mléko a vejce jako první, není vůbec jisté. O vzniku vaječného likéru koluje m…
Jak na mimořádně jemný a krémový likér z kokosového mléka
Bez vajec a bez vaření, tudíž jednoduchý a během chvilky připravený. K tomu navíc likér mimořádně krémový a jemný, doplněný lehkým tónem exotiky,…
Jak na domácí kokosový kmen jako z pouti | recept
Domácí kokosový kmen jako z pouti | recept. Pro milovníky kokosových suků z pouti je určen následující recept. Kokosovou cukrovinku, chutí k nerozezná…
Jak namíchat melounové mojito | recept
Melounové mojito | recept. Nejenom v létě se těší velké oblibě míchané ovocné drinky. Klasické mojito jistě není třeba představovat, zkoušeli jste ale…