Jak si poradit se zcukernatělým medem | rady a tipy
Jak si poradit se zcukernatělým medem | rady a tipy. Přinesli jste si domů med a začal tuhnout neboli cukernatět? Nebojte, je to úplně běžné a rozhodně to ničemu nevadí, kvalita medu se tím nezhorší. Na první pohled může někoho napadnout, že se do stáčeného medu přidává cukr, a proto tak rychle houstne. Opak je však pravdou.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak se vaří káva v džezvě
Jak se vaří káva v džezvě | rady a tipy. Ráno nasypeme poslepu do šálku trochu mleté kávy, zalijeme ji vroucí vodou z rychlovarné konvice a je hotovo.…
Jak upéct šneky z bramborového těsta s mákem a povidly | recept
Bramborové těsto vyválené do tenké vrstvy, plněné povidly a mákem a následně nakrájené do úhledných šneků, je zákuskem s roky osvědčenou kombina…
Jak na želé z kiwi | recept
Želé z kiwi | recept. Kiwi je u nás v zimě poměrně snadno dostupné ovoce. Jeho cena sice nenahrává mohutné konzumaci, ale jak se říká, na zdraví…
Jak upéct rychlou jablečnou roládu | recept
Rychlá jablečná roláda | recept. Piškotová roláda představuje chutný a navíc velmi rychle připravený dezert, který využijete při s…
Jak na domácí studentskou čokoládu | recept
Domácí studentská čokoláda | recept. Domácí čokoláda s oříšky, rozinkami nebo želé kousky je hotová za chvilku a můžeme si do ní dát jen to, co m…