Jak si naložit hermelín a špekáčky | recept
Naložené špekáčky ─ utopenci | recept patří ke specialitám, které dostanete téměř v každé české venkovské hospodě. V mnoha domácnostech se utopenci připravují na různé oslavy, jako malá chuťovka. Aby se pochoutka povedla, nesmí se šetřit na kvalitě hlavní suroviny, špekáčků. Dejte pozor, ať koupíte opravdu tradiční špekáčky a ne náhražky, kterých jsou obchody plné. Druhý recept na naložený sýr hermelín, je také klasika. V obchodech je drahý a je lepší naložit si ho doma podle svých chuťových preferencí. Nakládat se mohou i jiné druhy sýrů, doporučuji balkánský.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak si doma připravit utopence s vejci | recept
Jak si doma připravit utopence s vejci | recept. Česká špekáčková specialita, tentokrát nápaditě doplněná o uvařená vajíčka. Ta dokonale nasají výrazn…
Jak usmažit telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept
Telecí řízek v sýrovém těstíčku | recept. Telecí maso má velmi jemnou chuť, obsahuje málo tuku a je lehce stravitelné. To ovšem neplatí pro úpravu pop…
Jak udělat sýrové jednohubky s tvarohovým dipem | recept
Sýrové jednohubky s tvarohovým dipem | recept. Mezi nejtypičtější, na přípravu nejjednodušší a nejrychlejší pohoštění na domácích oslavách patří tzv.…
Jak připravit kopřivové pesto | recept
Kopřivové pesto | recept. Pesto je hustá směs bylinek, oleje, ořechů a semínek, soli, česneku a sýra. Slouží k ochucení těstovin nebo salátů. Pesto lz…