Jak si doma připravit utopence s vejci | recept
Jak si doma připravit utopence s vejci | recept. Česká špekáčková specialita, tentokrát nápaditě doplněná o uvařená vajíčka. Ta dokonale nasají výraznou chuť kořeněné zálivky i přidaných feferonek a společně s tradičními buřty a ostrou cibulí vytvoří netradiční, ale opravdu vynikající pochoutku k pivu a kousku čerstvého pečiva.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak si naložit hermelín a špekáčky | recept
Naložené špekáčky ─ utopenci | recept patří ke specialitám, které dostanete téměř v každé české venkovské hospodě. V mnoha domácnostech se utopenci př…
Jak naložit utopence | recept
Jak naložit utopence | recept. Jak je možné utopence naložit? Co si pro naložení utopence přichystat? Základem hospodského receptu na utopence s cibul…
Jak na specialitu v podobě mexického krevetového koktejlu
Recept na neodolatelně lákavou specialitu z jemných krevet, kterým krátké marinování v pikantní mexické omáčce propůjčí delikátní chuť, a kt…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak udělat dezert pečené hrušky v zázvorovém sirupu | recept
V chuti i vůni působivé spojení sladkého javorového sirupu s výrazně ostrým zázvorem posune jemné hrušky tím správným směrem. Během chvilky…