Jak se vyznat v olejích na vaření
Jak se vyznat v olejích na vaření | rady a tipy. Slunečnicový olej, řepkový, olivový, ale i kokosový. Toto jsou příklady čtyř známých olejů, které se při přípravě pokrmů využívají. Když se pustíme do podrobnějšího pátrání, zjistíme, že jich je mnohem více. Jak rozpoznat, který olej a jakým způsobem v kuchyni používat?
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept. Brambory s česnekovou omáčkou podle tohoto receptu jsou chutným bezmasým oběd…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak uvařit čínskou rýži s kuřecím masem | recept
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nab…
Jak připravit králíka po italsku | recept
Králík po italsku | recept. Králík má jemné, bílé, dietní maso s minimem tuku. Je lehce stravitelný a proto se doporučuje na dietní pokrmy. Avšak ne k…