Jak připravit želatinu | recept
Tlačenky, huspeniny, aspiky. Moučníky a dezerty s ovocným želé. Studená kuchyně a cukrářská výroba by se bez želatiny neobešla. Želatina se v současné době obvykle připravuje z průmyslově vyráběných suchých polotovarů. Jak s nimi pracovat? A je možno připravit domácí želatinu ze základních surovin? Přináším několik tipů a zkušeností.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit velikonoční vaječnou tlačenku | recept
Velikonoční vaječnou tlačenku | recept. Vaječnou tlačenku je výhodné připravovat o Velikonocích. Elegantně se zbavíte vykoledovaných vajec a ješt…
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, j…
Jak udělat houbový sulc | recept
Houbový sulc | recept. V místech s dostatkem dešťových srážek se začínají objevovat houby, a proto s předstihem nabízím recept na jejich zpracování. M…
Jak udělat aspikový dort | slaný dort i pro muže | recept
Aspikový dort připravujeme k mimořádným událostem. K narozeninám, oslavě výročí nebo třeba i na silvestrovskou party. A pro muže jsou lákadlem. Vyrobi…
Jak připravit šunkové závitky v aspiku | recept
Recept na šunkové závitky v aspiku. Šunkové rolky v rosolu. Kdo je má rád, nemůže se jich nikdy přejíst. Ale tato lahůdka není právě levná. Máme-li ke…