Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept
Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept. Maso dušené na houbách není žádná novinka. Většinou se vezmou houby, které zrovna rostou a na druhu nezáleží. Zkuste si jednou, pokud se vám podaří najít ryzce, uvařit maso s touto výbornou a ceněnou houbou. Ryzec je po tepelné úpravě tvrdší a chutná i těm, kdo houby nemilují (asociace se slimáky). Jeho chuť je mírně kořenitá a spojení s vepřovým masem je dokonalé.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept. Recept na toto zajímavé jídlo pochází z jednoho zahraničního kulinářského we…
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept. Rillettes je výraz pro zalévané maso roztrhané na kousky. V každé oblasti Francie se př…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak připravit pikantní vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině
Jak připravit pikantní vepřové kostky na černém pivu a kořenové zelenině. Tato prvotřídní specialita z jednoho pekáče, divokým kořením ochuceného…
Jak připravit výpečky z vepřového masa | recept z vepřového bůčku
Jak připravit výpečky z vepřového masa | recept z vepřového bůčku. Pečený vepřový bůček nepatří mezi zdravá jídla, ale jednou za čas můžeme uděl…