Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit uzenářského kapra | recept

Uzenářský kapr - to je recept, který doplňují uzenářské výrobky. Posuďte sami, nakolik recept může být zajímavý - třeba pro vaše hosty. Použijte také klobásové koření a nebudete litovat. Pozor ale na zahořknutí, sledujte videorecept Třeboňského kapra. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím…
Jak připravit mátové kuličky | recept
Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…