Jak připravit tuňáka na olivách | recept
Tuňák na olivách | recept. Mořské ryby jsou důležitým zdrojem jódu, vitaminů, minerálů a stopových prvků. Rybí maso je lehce stravitelné a do jídelníčku by ho měl zařadit každý z nás. V článku vám přinášíme jednoduchý recept na úpravu tuňáka. Tuňák se řadí mezi nejoblíbenější a nejčastěji konzumované ryby. I když se jedná o poměrně tučnou rybu, je vhodná pro redukční dietu. Některé výzkumy tvrdí, že maso tuňáka může snížit riziko u některých druhů rakovin. Maso tuňáka je šťavnaté, tučnější, téměř bez kostí a není cítit rybinou, proto chutná i těm, kteří jinak rybu nemusejí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept
Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní ma…
Jak na šťavnatý tuňákový koláč se zeleninou a Cottage sýrem | recept
Jak na šťavnatý tuňákový koláč se zeleninou a Cottage sýrem | recept. Slaný koláč z tuňákové konzervy, barevné a příjemně nasládlé zeleniny, spoj…