Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept
Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní maso, že je škoda potlačit jeho chuť nějakou složitou přípravou a přehršlí inrediencí. Následující úprava je velmi rychlá a jednoduchá a přitom si pochutnáte. Přesvědčte se sami.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak ugrilovat steak z tuňáka (lososa) | recept
Grilovaný steak z tuňáka (lososa) | recept. Tuňák patří mezi nejchutnější mořské ryby. Má pevné, chuťově neutrální maso, které se výbor…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty
Jak připravit filet z lososa se zapečenými brambory | rychlé recepty. Ryby bychom měli zařazovat do stravování co nejčastěji. Odborníci na výživu dopo…
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept. Losos patří mezi dravé tažné ryby, migruje na dlouhé vzdálenosti a střídá slané moře a sladko…