Jak připravit tekutý houbový výtažek | recept
Tekutý houbový výtažek | recept. Houbový výtažek (redukce) je mnohem lepší než houbové koření. Dodá pokrmům silnou chuť čerstvých hub, což se hodí hlavně v obdobích, kdy je čerstvých hub nedostatek a do jídel se přidávají sušené houby. Redukce je velmi šikovná při dochucování tradiční bramboračky nebo kulajdy. Protože po otevření by se měla rychle spotřebovat, plňte ji raději do menších sklenic. A i pro tento recept platí zásada, že vaříme jen z hub, které bezpečně známe.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit houbovou paštiku
Jak připravit houbovou paštiku | recept z čerstvých lesních hub. Název houbová paštika je celkem zavádějící, respektuji oficiální název, ale lépe by s…
Jak z ryzců nebo holubinek připravit výbornou směs nejen na topinky | recept
Topinková houbová směs je tak snadná, že není potřeba uvádět přesný rozpis. Každý z nás má jinou představu o tom, co je pikantní chuť, a proto si závě…
Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Kedlubnová omáčka | recept. Kedlubny, zdužnatělé hlízy brukve, jsou oblíbenou zeleninou. Jsou k dispozici po celý rok v odrůdách různých velikostí. Ba…
Jak zapéct růžovky se šunkou, vejci a sýrem | recept z hub
Jak zapéct růžovky se šunkou, vejci a sýrem | recept z hub. Vyzkoušejte zapečené klobouky hub se šunkou, vejci a sýrem. Recept je jednoduchý, rychlý a…
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept. Hovězí maso dušené na houbách patří v naší rodině mezi oblíbená jídla. Omáčku vařím kdykoli běhe…
Zkuste konzistenci tekutou , asi jako maggi . Do polevek super . Pouzijete susene houby .