Jak připravit slávky na víně | recept
15. Prosinec 2012
Jedlé slávky a jejich příprava - slávky na víně a k tomu česneková bageta. Začněte tím, že slávky řádně vyčistíte. Francouzskou bagetu nakrájejte na plátky a opečte na pánvi s česnekem a olivovým olejem podle videoreceptu. Zeleninu nakrájejte na tenké nudličky, které zpěníte. Slávky položte na zeleninu do pánve na 4 minuty, zalijte vínem a spolu se smatanou nechte pod pokličkou do otevření, nakonec nezapomeňte, že ke slávkám patří čerstvé bylinky. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Jak udělat nejjednodušší rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept
Rajčatový salát s jarní cibulkou a zakysanou smetanou | recept. Srpen patří rajčatům, můžeme si pochutnávat na nejrůznějších odrůdách. Jisté však je,…
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept
Jak na domácí polské karamelky známé jako Krowki | recept. Vláčné, táhlé, měkké a máslově jemné smetanové karamelky, jejichž výjimečnost v tomto…
Jak uvařit cuketový guláš | recept
Jak uvařit cuketový guláš | recept. Výborný cuketový guláš pro celou rodinu. Pokud přemýšlíte, co uvařit z cukety, tento recept na cuketový guláš jist…
Jak uvařit kuře ve sladkokyselé omáčce | recept
Kuře ve sladkokyselé omáčce | recept. Receptů, jak vytvořit sladkokyselou omáčku je bezpočet. Různé variace sladkokyselých omáček můžeme dostat také v…
Diskuze k videu