Jak připravit sicilskou přílohovou cibulku, aneb cibulové čatní | recept
Jak připravit sicilskou přílohovou cibulku, aneb cibulové čatní | recept. Výrazná, sladkokyselá delikatesa v podobě lehce zkaramelizované červené cibulky, která je následně podušená v kořeněné směsi vína a balzamikového octa, je opravdovou lahůdkou, s níž jakýkoliv kus sýru či plátek masa proměníte doslova ve výjimečnost.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit cibulové čatní na černém pivu | recept
Jak připravit cibulové čatní na černém pivu | recept na domácí cibulovou omáčku k masu a pokrmům. Červená cibule, černé pivo a ještě doplním poslední…
Jak upéct cibulový koláč se sýrovou krustou | recept
Cibulový koláč se sýrovou krustou | recept. Slané koláče jsou zajímavým občerstvením pro návštěvy, ale také skvělou svačinou na piknik nebo výlet. Kdy…
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept
Jak připravit rychlou verzi zdraví prospěšného Kimči | recept. Pikantní fermentovaná zelenina původem z Koreje zažívá v současné době celosv…
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept
Jak připravit řecký kuskusový salát s cizrnou | recept. Odlehčený, ale poměrně sytý salát, v němž drobný kuskus obalí zrnka oříškově jemné a zdra…
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept
Jak připravit orientální salát z pečené zeleniny | recept. Mísa plná pečené zeleniny, která je, díky orientálnímu koření, skutečnou delikatesou. Voňav…