Jak připravit pošírované jablka v červeném víně
Pošírovaná jablka v červeném víně | recept z jablek. Pošírování. Zní to tak učeně, složitě, že. A ona to ve výsledku opravdu žádná složitost není. Zjednodušeně řečeno je pošírování jemné vaření, kdy Vám tekutina (ochucená voda či nálev) nesmí „bublat“, jen jemně pěnit. Nebojte se tedy a vytvořte si vynikající dezert, ve kterém se skvěle doplňuje nakyslejší chuť jablek a tvarohu se sladkým sirupem z vína.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept
Jablečný nepečený dort se zakysanou smetanou | recept. Jablečný dort je klasikou, která nikdy neomrzí. Pokud už jste na tento nepečený dort v záplavě…
Jak uvařit ovocný rosol s mátou | recept na jablečný rosol
Ovocný rosol s mátou | recept z jablek. Dříve, před dobou supermarketovou, naše babičky zpracovávaly všechno ovoce, které se jim urodilo na zahrádce n…
Jak udělat vynikající mléčnou rýži s jablky | recept
Mléčná rýže? Ne, my nabízíme smetanovou rýži s jablky a skořicí! Při neuvěřitelně nízkých nákladech může i absolutní nešika připravit víc než litr lah…
Jak udělat jablka v županu | recept
Jak udělat jablka v županu | recept. Jablka v županu recept. Jablka v županu - to jsou výborná jablíčka pečená v listovém těstě. Příprava jablek v žup…
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…