Jak připravit pomazánku bramborový tatarák | recept
Bramborový tatarák | recept. Pokud patříte mezi milovníky topinek, jistě oceníte tuto jednoduchou pomazánku. Bramborový tatarák je sice trochu náročnější na čas, je třeba počítat s časem na uvaření brambor a jejich následné chladnutí, ale výsledek stojí skutečně za to. Osobně takto spotřebovávám zbylé brambory od oběda. Vyzkoušejte také vynikající pomazánku bramborový tatarák.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Tato pomazánka se původně jmenuje Klausův tatarák - to je vysvětlení, proč to vedle tataráku ani neleželo.
Je to ekonomická večeře dle pana Klause.
A konečně, já bych pravý tatarák ze syrového masa nedala ani do úst. Zvednul by se mi žaludek. Vlasta
Hlavní složkou tataráku je škrábané( nebo mleté) kvalitní hovězí maso! A to tady jaksi postrádám: nejde to ničím nahradit. Takže žádný tatarák z brambor nemůže existovat, ať tomu dáte jakýkoliv název !
Dejme tomu, že je to bramborová pomazánka, ale kolem tataráku to ani neprošlo a vůbec to jako tatarák nechutná.